Velg en side

I forbindelse med korets 5-årsjubileum, ble det avholdt konsert på Vegårshei Forsamlingshus. Konserten ble avviklet med hjelp fra Gjerstad Storband som koret flere ganger har hatt konserter med tidligere. Under korets faste dirigent Arnold Lundvalls utdanningspermisjon, ble koret ledet av Solveig Smith. Som solist sammen med Gjerstad Storband og koret hadde vi besøk av Bente Ulleland fra Risør.

oppvarming

Oppvarming er viktig også for korister. Her er det ikke jenka, men massering av skuldre som foregår. Solveig Smith stilte sporty opp da koret trengte vikar. Hun greide med godt humør og drive oss frem mot konserten. Hun stilte også msom solist med egen tekst og melodi i «Dans, menneske».

alter-og-tenorer

 

solist-og-storband

Kveldens innlånte solist, Bente Ulleland i aksjon. En fantastisk solist, og vi håper det kanskje kan bli nye turer til Vegårshei. Med ryggen til ser vi Gjerstad Storbands dirigent, Ole Jacob Asåeseter som her leder kor og storband.