Velg en side

En stor dag for hele bygda da kronprisparet kom på offisielt besøk til Vegårshei den 2. september. For koret var det en stor ære å få synge hele to ganger for det blide kronprinsparet. Først ved ankomsten på Myrvang og senere i amfiet ved Vegårsheihallen, der det var et lengre kulturelt innslag med mange fine talenter i alle aldre fra bygda vår.

Ved ankomsten sang koret Erik Byes nydelige «Drøm»

Bærer du en gammel drøm?
Kanskje en yr, ustyrlig drøm?
Helt fra den gang du var liten, og ingen drøm for stor!
Gi den vinger, ikke vent! Tidsnok kan det bli for sent.
Ri på vindens brede rygg, dit ørn og ravner bor.

Kronprins--Frode-__3425939a

Koret venter spent på at kronprinsparet skal ankomme Myrvang industriområde. En stor ære å få ønske de velkommen til Vegårshei med sang. (Foto: Tvedestrandsposten)

 

Kronprins--Frode-__3425776a

Vegår Vocale var en del av det kulturelle programmet i Amfiet. Her kåserer tidligere kormedlem Øystein Straum og sørget som vanlig for stor stemning og store latterkuler, også på kronprinsens bekostning. Foto: Tvedestransposten