Velg en side

Julebordet 2007 – noe av det vi husker…

Tekst: Trond

Nå som vi nærmer oss ny korfest, kan vi jo ta et tilbakeblikk til julebordet i 2007. For første gang festet vi med de pårørende til stede. Kari Songedal er fotografen, så dette vil ikke redaksjonen ta ansvar for. Kanskje noen som får noen ideer til underholdning som kan brukes i april? Det advares mot enkelte sterke eller støtende scener.

toastmaster

Hver gang koret har oppgaver som skal løses, er det alltid noen som stiller opp. Erik pleier å ta ansvar som leder av store begivenheter. Også på denne festen sørger han for «trygg» styring av festen. Han er kjent som en iherdig motstander av tørre struper.

heidi-kjetil

Kveldens mest uheldige var nok Kjetil og Heidi. Kjetil greide ikke å stokke beina sine på jobb – med det resultat at ettermiddagen og kvelden ble tilbragt på legevakta i Arendal. Det gikk bra, og sporty nok stilte de opp på festen – riktignok med Kjetil på krykker.

jorunn-ved-pianoet

En som også alltid stiller opp for oss er Jorunn. Dronninga av de svarte og hvite tangenter stilte opp. Vi gjør oppmerksom på at hun spiste ved bordet, selv om mye av kvelden forøvrig ble brukt ved pianoet

basser

De ellers tilbaketrukne og beskjedne bassene hjalp toastmaster med litt skåleviser. Utrolig hva som kan skje når dirigenten ikke har kontrollen!

mai-lisbet

Underholdninga på festene våre har tradisjonelt holdt høyt nivå. Ikke rart når vi kan stille med noen av Mai Lisbets mange rollefigurer. Igjen knekker hun til med gummiansikt, enkle kostymer, knall tekster og en fremføring som er på toppnivå!

typisk-ovelse

Nei dette er ikke bilde fra øvelse i Strannakoret eller Bare for gøy. Det er fra et av gromjentenes innslag om korets daglige virke (eller ikke virke). Ikke rart vi er glad i damene våre!

olav-og-damene

Olav har draget på damene. Bare for å ha sagt det, dette er ikke fra et nachspiel. Kommentarer ellers skal jeg være litt forsiktig med….men innslaget var meget populært!

rode-oyer

Situasjonsbilde tatt litt utpå natta. Dette er det siste vi husker….men er ikke det verste minnet vi kan ha dette. Takk til Kari som har dratt bildene frem fra glemselen. Nå er det bare å telle dagene frem mot 24. april. Vegår Vocale kommer plötslich tilbake på fest!

Kvalifikasjoner

Publisert

21. januar 2008