Velg en side

Salzburg – the big bang!

Tekst: Trond

heidi_und_helga

Allerede på bussen underveis til Gardermoen bl vi kjent med to sett guider som tok ansvar for guiding og smøring på bussturen. Her er sett 2 av guidene Heidi und Helga.

strategimote

Wenche hadde laget et opplevv som var en konge verdig. Suveren tilrettelegging og en utrolig variasjon. For å få med seg det meste, krevde det daglige planleggings- og strategimøter. Her er et bilde fra et av disse møtene.

en_bitteliten_en

Ved etthvert måltid, uansett hvor – drikkeviser hører med. Ikke mange vi kan, men de vi kan synges med stor entusiasme og innlevelse. Her er vi på middelalderaften

kjedelig

Arnold pleier å påstå at å synge i kor er noe av det mest sosiale vi kan være med på. Her ser vi tre av våre heltinner som prøver å motbevise den påstanden – uten at de riktig greier det. Bra forsøk jenter!

litt_kveldsmoro

Enhver sjans til å studere Salzburgs natteliv ble benyttet. Her på en av de mange uteserveringene som fikk gleden av vårt studiebesøk. I det hele tatt var noe av det vanskeligste på turen å finne senga om kvelden.

operaen_neste

Et sangkor på tur uten sang, er som en dundyne uten dun. Her bidrar alle til opplevelsen og det bor nok en solist i de fleste av oss. Nyttårskonserten fra Wien neste?

snart_lunch

Slitsomme dager med et stritt program og mange drikkeviser krever sitt av oss alle sammen. Her har vi et lite utvalg som tydelig viser at de har tatt ut alt på formiddagens utflukter. Her trengs det nok litt fast føde!

noe_pa_gang

Ikke bare bassene som har sans for alle de flotte damene våre. Også i det store utland vekker de oppsikt. Tydelig at vi er i Sound of Music-land. Bare så det er nevnt, alle damene ble med hjem!

ridder_erik

På vegne av alle deltakerne ønsker Erik å takke for en fantastisk tur med opplevelser vi skal leve på i en tid fremover. Nå er det på tide å tenke på neste opplegg! En hel verden ligger for våre føtter. En spesiell takk til Wenche for opplegget , til Kåre som fikk oss trygt frem og tilbake til Gardermoen og Arnold som for en gangs skyld oppførte seg skikkelig!! Takk for turen alle sammen. Auf Wiedersehn, aber schnell!

Kvalifikasjoner

Publisert

21. august 2009